Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, March 11, 2016

Dyab Abou Jahjah slaat wil om zich heen

De Belgische activist Dyab Abou Jahjah (AEL, Movement X) is het helemaal zat.
Op het Facebookforum van zijn beweging wordt tot ondersteuning van de Syrische president Assad opgeroepen. Dat kunnen we nu niet gebruiken!

"Iedereen die zijn steun wil betuigen aan Bashar Assad, het Zionisme of het terrorisme en het Wahabisme, is voor mij hetzelfde" roept Dyab.

Een interessant gegeven is, dat de Libanses guerillaorganisatie Hezbollah, waar Dyab Abou Jahjah een grote fan van is,  in Syrië aan de kant van de Syrische president Assad meevecht. Is dit een distantiëring van de Hezbollah?  Of wil Dyab Abou Jahjah gewoon even zijn tanden laten zien?
We weten het niet.


No comments: